Furnizarea unei game largi de servicii de înaltă calitate

Sisteme Integrate de Mentenanță Industrială

VIBRAȚII

Măsuratori de vibrații globale pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative pentru stabilirea calificativului de funcționare.

DIAGNOZĂ DE VIBRAȚII

Măsuratorile de vibrații utilizând analiza FFT identifică sursa problemei mașinii. Se identifică probleme precum dezalinieri, dezechilibre, jocuri în rulmenti și alte defecte

SONOMETRIE

Măsuratori de zgomot utilizând sonometre de Clasa 1, conform standardelor impuse de UE. Dozimetrie pentru stabilirea dozei de zgomot și vibrații percepute de personal.

ECHILIBRARE

Echilibrare statică și dinamică pentru toate tipurile de mașini dinamice rotative (ventilatoare, exhaustoare, motoare electrice, etc.) prin adăugare sau înlăturare de material.

ALINIERE

Aliniere laser a arborilor pentru toate tipurile de ansamble (motor – pompa, reductor, ventilator, etc.). Aliniere pe orizontală și verticală utilizând sisteme performante

ALINIERE GEOMETRICA

Soluții speciale de măsurare a liniarității, paralelismului, planeității, unghi drept, aliniere role cu un sistem unic și alte aplicatii dedicate.

TERMOGRAFIE

Măsuratori termografice pentru diagnosticarea tablourilor electrice și depistarea defectelor. Analiza izolației termice la clădiri.

TESTĂRI LA VIBRAȚII

Servicii de testare la vibrații și șocuri a componentelor auto, electrice, militare sau aeronautice. Verificarea fiablitiății și punctelor slabe ale subansamblelor sunt importante pentru asigurarea unui produs calitativ.